Gootsteen ontstoppen

Uw ontstopper voor de regio!

Is uw gootsteen verstopt?

Een verstopte gootsteen begint vaak met het langzamer doorlopen, geborrel, rioollucht, totdat er niets meer wegloopt. Uw gootsteen is verstopt. Fix-it Riooltechniek lost het probleem voor uw op! Wij kunnen uw gootsteen ontstoppen door middel van een verenmachine met diverse opzetstukken (mechanisch reinigen).

Ook kan met behulp van water (hogedruk) de riolering worden doorgespoeld, de rioolslang spuit zichzelf met behulp van hogedruk de rioolleiding in. Alles wordt los gespoten en belandt uiteindelijk in het gemeenteriool.

De werkwijze voor het ontstoppen van de gootsteen is in elke situatie weer anders en wordt ter plekke bepaald door de monteur, het resultaat is echter wel hetzelfde: u kunt weer zonder problemen van uw gootsteen gebruik maken!

Eerlijk werk

Fix-it is hét ontstoppingsbedrijf in Nederland. In tegenstelling tot loodgieters en installatiebedrijven, zijn wij volledig gespecialiseerd in alle ontstoppingswerkzaamheden. Ons rioolontstoppingsbedrijf kan dus niet alleen helpen met het ontstoppen van uw gootsteen, maar pakt ook de oorzaak van het probleem aan.

Om tot een goede oplossing te komen, hanteren wij bij het ontstoppen van uw gootsteen de volgende werkwijze:

  • gootsteen verstopping verhelpen door hoge drukunit;
  • leiding reinigen met roterende spuitkoppen

Als de verstopping niet verholpen kan worden met behulp van de hoge druk unit, kunnen wij onder andere met behulp van een camera of een rookgenerator de oorzaak van de verstopping vinden.

Bekijk onze tarieven.

Kwaliteit

Gootsteen ontstoppen? Als specialist in rioleringswerk verzorgt Fix-it zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen, afvoer en riolering. Fix-it kan elke diameter riolering reinigen en ontstoppen. Zonder hak- en breekwerk. Kortom: een schone leiding, zonder overlast.

Bel mij terug!

riolering ontstoppen
    Ik ga akkoord met het verwerken van de ingevulde gegevens.