Ontstoppingsdienst Wijchen

Een riolering ontstoppen is voor ons geen enkel probleem

Uw ontstopper in Wijchen!

Een ontstopping in Wijchen? Bijvoorbeeld van toilet, gootsteen, douche, cv-ketel of regenpijp?

Afvoeren doen vaak jarenlang dienst, totdat er “ineens” een verstopping ontstaat. Meestal begint dit met het langzamer doorlopen, geborrel, rioollucht, totdat er niets meer wegloopt. Het riool is verstopt… Fix-it Rioolservice Wijchen lost het probleem voor u op!

Door middel van een verenmachine met diverse opzetstukken kan de riolering ontstopt worden (mechanisch reinigen).

Ook kan met behulp van water (hogedruk) de riolering worden doorgespoeld, de rioolslang spuit zichzelf met behulp van hogedruk de rioolleiding in. Alles wordt los gespoten en belandt uiteindelijk in het gemeenteriool.

De werkwijze voor het ontstoppen van de afvoer is in elke situatie weer anders en wordt ter plekke bepaald door de monteur, het resultaat is echter wel hetzelfde: u kunt weer zonder problemen van uw afvoer gebruik maken!

Dus, heeft u bijvoorbeeld uw gootsteen verstopt, dan komen wij graag voor u de gootsteen ontstoppen.

Eerlijk werk

Fix-it is dé ontstoppingsdienst in Wijchen. In tegenstelling tot loodgieters en installatiebedrijven, zijn wij volledig gespecialiseerd in alle rioleringswerkzaamheden. Ons rioolontstoppingsbedrijf kan dus niet alleen helpen met het ontstoppen van het riool, maar pakt ook de oorzaak van het probleem aan.

Om tot een goede oplossing te komen, hanteren wij bij het ontstoppen van uw riool of afvoer de volgende werkwijze:

  • verstopping verhelpen door hoge drukunit;
  • leiding reinigen met roterende spuitkoppen

Als de verstopping niet verholpen kan worden met behulp van de hoge druk unit, kunnen wij onder andere met behulp van een camera of een rookgenerator de oorzaak van de verstopping vinden.

Bekijk onze tarieven.

Kwaliteit

Riool ontstoppen of afvoer ontstoppen? Als specialist in rioleringswerk verzorgt Fix-it zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen, afvoer en riolering. Fix-it kan elke diameter riolering reinigen en ontstoppen. Zonder hak- en breekwerk. Kortom: een schone leiding, zonder overlast.

Bel mij terug!

riolering ontstoppen
    Ik ga akkoord met het verwerken van de ingevulde gegevens.