Riolering ontstoppen

Een riolering ontstoppen is voor ons geen enkel probleem

Uw ontstopper voor de regio!

Is uw afvoer verstopt? Bijvoorbeeld van toilet, gootsteen, douche, cv-ketel of regenpijp?

Jarenlang geen afvoerprobleem, totdat er “ineens” een verstopping ontstaat. Langzamer doorlopen, geborrel, rioollucht, totdat er niets meer wegloopt. Het riool is verstopt. Fix-it Rioolservice lost het probleem voor u op !

Wij ontstoppen uw afvoer  met behulp van een veermachine (mechanisch reinigen) en/of met behulp van water (hogedruk). De rioolslang spuit zichzelf met behulp van hogedruk de rioolleiding in. Alles wordt los gespoten en belandt uiteindelijk in het gemeenteriool.

Ter plekke wordt door onze vakspecialist bepaald welke methode in uw situatie het meest voor de hand liggend is. Het resultaat is altijd hetzelfde: u kunt weer zonder problemen van uw afvoer gebruik maken !

Dus, heeft u bijvoorbeeld uw gootsteen of toilet verstopt, dan komen wij graag voor u de gootsteen of toilet ontstoppen.

Eerlijk werk

Fix-it is hét rioolontstoppingsbedrijf in Nederland. In tegenstelling tot loodgieters en installatiebedrijven, zijn wij volledig gespecialiseerd in alle rioleringswerkzaamheden. Ons rioolontstoppingsbedrijf kan dus niet alleen helpen met het ontstoppen van het riool, maar pakt ook de oorzaak van het probleem aan.

Om tot een goede oplossing te komen, hanteren wij bij het ontstoppen van uw riool / afvoer de volgende werkwijze:

  • verstopping verhelpen door hoge drukunit;
  • leiding reinigen met roterende spuitkoppen

Als de verstopping niet verholpen kan worden met behulp van de hoge druk unit, kunnen wij onder andere met behulp van een camera of een rookgenerator de oorzaak van de verstopping vinden.

Bekijk onze tarieven.

Kwaliteit

Riool of afvoer ontstoppen? Als specialist in rioleringswerk verzorgt Fix-it zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen, afvoer en riolering. Fix-it kan elke diameter riolering reinigen en ontstoppen. Zonder hak- en breekwerk. Kortom: een schone leiding, zonder overlast.

Bel mij terug!

riolering ontstoppen
    Ik ga akkoord met het verwerken van de ingevulde gegevens.