Aanleg & reparatie

Aanleg & reparatie

Aanleg & reparatie

Bel mij terug!
  Ik ga akkoord met het verwerken van de ingevulde gegevens.

  Moet uw riolering (gedeeltelijk of geheel) vervangen worden? Of wilt u een afvoer aanleggen? Dan kunt u altijd een afspraak maken. Wij kunnen uw riolering vervangen op professionele wijze en tegen een eerlijke prijs. Indien u dit wenst maken wij eerst met u een afspraak om het riool te bekijken en een offerte op maat te maken. Indien nodig wordt een graafmachine ingezet en ook het eventuele herstraten kan door ons geregeld worden.
  Wanneer u eigenaar bent van een pand, bent u verantwoordelijk voor dat gedeelte van het riool dat ligt tussen uw erfgrensafscheiding en al uw huisaansluitingen, zoals die van de badkamer, keuken, toilet, hemelwater etc. Onder normale gebruiksomstandigheden van de riolering zullen er zelden verstoppingen optreden. Een verstopping in de riolering ontstaat immers bijna nooit spontaan, maar meestal door invloeden van buitenaf, zoals wortelingroei, verzakking of breuk van de riolering, zeep- en vetresten, overtollig gebruik van toiletpapier etc.
  Neem voor meer informatie over de aanleg of vervanging van een riolering of afvoer gerust contact met ons op. Algemene verstoppingen kunnen door Fix-it snel en vakkundig en binnen een uur verholpen worden, maar bij structurele oorzaken van de verstopping is een permanente oplossing noodzakelijk. De aanleg van een nieuwe riolering (of reparatie van het bestaande riool) is een dergelijke permanente oplossing.
  0
  KLUSSEN AFGEROND
  0
  AANTAL PUTTEN VERVANGEN
  0
  REGENBUIEN TIJDENS DE KLUS
  0
  BLIJE KLANTEN